2014 januari 23rd

Boot camp & herrsmycken

Även när du har det ballaste jobbet i världen och sysslar med det du älskar så kan även det kännas som vardag tillslut. Att ta ett tillfälligt luftombyte kan vara ett enkelt knep för att hålla ambitionsnivån hög och ladda ny energi.

Eftersom vi har dragit igång ett nytt fräsht 2014 var det dags för vår årliga Karl Apparel-konferens. En timmas resväg utanför Göteborg ligger Särö hus, en riktig pärla till SPA och hotell. Dit åkte vi för ett tvådagars arbetsläger av den trevligare sorten.

Första dagen studerade vi siffror och analyserade året som gått. Den andra dagen skrev vi ner våra mål för Karl Apparel och bröt ner det till mindre steg för att hitta bästa sättet att ta oss dit. När våra hjärnor blev alltför överhettade var det bara att vandra ner till den vackra matsalen och slå oss ner vid ett dukat bord och få maten serverad. Den grymma servicen, sköna miljön och stillsamma stämningen hjälpte oss att fokusera på arbetet och vi fick massvis med jobb utfört. Det hjälper verkligen att bli ompysslad ibland och vi återvände hem med ny energi och stora planer.

 

 

 

**********

Om vi skulle ge ett enda råd till kreatörer och småföretagare så vore det: ta dig själv på riktigt, riktigt stort allvar. Då menar vi inte stort allvar som att du ska vara uptight och tråkig, men du måste komma ihåg att behandla dig själv som den viktiga person för företaget som du faktiskt är. Ta reda på vad du behöver för att kunna göra ett bra jobb och se till att du får det. Det är ingen hemlighet att det är lätt att gå vilse i arbetsdjungeln. Kanske sitter du där och jobbar mest för jobbandet skull utan att veta om det är rätt sätt för att komma framåt.

Att åka bort och arbeta ett par dagar är vårt sätt att hålla oss på rätt spår och formulera våra drömmar. Och du vill garanterat inte missa vad vi har planerat för året som kommer! Titta in här med jämna mellanrum så håller vi dig uppdaterad.

 


ANDRA ARTIKLAR I KATEGORIERNA: journal
taggar: ,
.